Welcome, visitor! [ Register | Loginrss

Post an Ad

Árak

Tegye közzé hirdetését a legalkalmasabb helyen:
www.AproAmerika.com

Az Amerikai Magyar Tükör (www.MagyarTukor.com)
üdvözöli Önt
Amerika #1 Magyar hirdetési Portálján.

A www.AproAmerika.com egy időalapú hírdetési portál. Nem szavanként, hanem sokkal flexibilisen és kedvezményesebben, időalapon adhatja fel hírdetéseit. Minden regisztrált tag (a regisztráció INGYENES) saját hírdetéskezelő oldallal rendelkezik, A kezelüfelület olyan mint egy saját mini weboldal, ahol Ön szabadon kezelheti adatait, hrdetéseit, profil-jait, stb. Az ingyenes regisztráció után, a kezelüfelület elérhető és menedzselhető.

A www.AproAmerika.com-on feladhatja időalapú apróhirdetéseit a megfelelő kategóriába vagy alkategóriában. Például, ha jarműt szeretne eladni, választhatja a “Jármű” kategóriát, valamint azt az alkategóriát, amelyikbe jobban beleillik az Ön járműve: Személyautó, Vizijármű, Motorkerékpár, stb. Majd továbblépve, szabadon szerkesztheti a hírdetést és az Általános Szállítási Feltételeink (ÁSZF) elfogadása ill. a fizetés teljesítése után, egy kattintással hírdetése azonnal megjelenik a www.AproAmerika.com-on, ill. a feladáskor a www.MagyarTukor.com weboldalon is! Ennyire egyszerű!
Kérjük, mielőtt feladja hírdetését, tájékozódjon hírdetési árainkról! (Lásd lent)

A hírdetés feladása nagyon egyszerű:

 1. Ön kiválasztja a kategóriát (vagy alkategóriát).
 2. Az Ön által már ismert és használt szövegszerkesztőkhöz hasonló, egyszerűen kezelhető szerkesztővel, megszerkeszti a hírdetés szövegét, meghatározhatja kinézetét, csatolhat képet, videót, stb. Ön a főszerkesztő! Itt jelölheti meg, ha Ön szeretné hogy hírdetése a“Kiemelt Hírdetések” helyen is megjelenjen, a fő oldalon, a menü alatt.
 3. A híredés tartalmát, szerkezetét átnézheti a feladás előtt.
 4. Ha a hírdetés megjelenésével teljesen elégedett, az Általános Szállítási Feltételeink (ÁSZF) elfogadása után, Ön átkerül a PayPal fizetési oldalra, ahol egyszerüen lebonyolíhatja a hírdetés árának kiegyenlítését – bankkártyával vagy az Ön PayPal Account-ján keresztül. A kifizetés után, az Ön hírdetése azonnal megjelenik a www.AproAmerika.com oldalon, és felaáskor látható a www.MagyarTukor.com fö oldalán is, mint legfrissebb bejegyzett hírdetés a www.AproAmerika.com-on.

Extrák:

 • Az Ön hírdetése megjelnik a www.MagyarTukor.com online hírújság fő oldalán is!
 • A hírdetés megjelenhet a “Kiemelt Hírdetések” helyen is, a fő oldalon, közvetlenül a menu rendszer alatt, a vizszintesen mozgó “Carousel”-ben. A hírdetés feladása előtt kell kiválasztani ezt az extrát.
 • A hírdetéshez csatolhat képeket, videót, weblinket, stb.
 • A Google térképrendszeren keresztül, könnyen megtalálható az Ön által megjelőlt cím.
 • A hirdetés feladása után is szerkesztheti hirdetéseit.
 • Ha valaki érdeklődik az Ön terméke, szolgáltatása, üzenete iránt, Ön saját e-mail címére üzenet kaphat az érdeklődőtől.
 • Az ingyenes regisztráció után Ön saját, egyéni hírdetéskezelő felülettel rendelkezik. A kezelüfelület olyan mint egy saját mini weboldal, ahol Ön szabadon kezelheti adatait, hrdetéseit, profil-jait, stb. Az ingyenes regisztráció után, a kezelüfelület elérhető és menedzselhető.

Használja ki ezt a kényelmes lehetőséget és hirdessen még ma az interneten keresztül.
Regisztráljon INGYNENESEN és azonnal feladhatja az Ön által a későbbiekben is szabadon szerkeszthető apróhirdetéseit.
Hírdethet kedvezményesen, akár $0.50/nap*!

______________________________________________________________

A www.AproAmerika.com hírdetési árak:

 • Idöalapú hírdetési árak / megjelenés (BONUSZ: feladáskor a hírdetés megjelenik a www.MagyarTugyrTukor.com főoldalon is, mint legfrissebb bejegyzett hírdetés a www.AproAmerika.com-on!)
IDŐALAP 3 NAP 7 NAP 20 NAP 30 NAP 90 NAP
ÁR / MEGJELENÉS $7.99 $14.99 $24.99 $29.99 $44.99

 

 • Kiemelt Hírdetések:

A hírdetés megjelenhet a “Kiemelt Hírdetések” területen is,  a fő oldalon is, közvetlenül a menu rendszer alatt, a vizszintesen mozgó “Carousel”-ben. A hírdetés feladása előtt kell kiválasztani ezt az extrát.

A “Kiemelt Hírdetések”-ben  való megjelenítés extra ára: csak $9.99 / hírdetés.

Sok sikert kívánunk Önnek,
www.AproAmerika.com

Share Bookmark and Share

One Response to “Árak”

 1. WejhkR http://www.FyLitCl7Pf7ojQdDUOLQOuaxTXbj5iNG.com

Leave a Reply

*

BlogRoll

 • Amerikai Magyar Tükör