Welcome, visitor! [ Register | Loginrss

Post an Ad

Rólunk

Tegye közzé hirdetését a legalkalmasabb helyen:
www.AproAmerika.com

Az Amerikai Magyar Tükör (www.MagyarTukor.com)
üdvözöli Önt
Amerika #1 Magyar hirdetési Portálján.

A www.AproAmerika.com egy időalapú hírdetési portál. Nem szavanként, hanem sokkal flexibilisen és kedvezményesebben, időalapon adhatja fel hírdetéseit. Minden regisztrált tag (a regisztráció INGYENES) saját hírdetéskezelő oldallal rendelkezik, A kezelüfelület olyan mint egy saját mini weboldal, ahol Ön szabadon kezelheti adatait, hrdetéseit, profil-jait, stb. Az ingyenes regisztráció után, a kezelüfelület elérhető és menedzselhető.

A www.AproAmerika.com-on feladhatja időalapú apróhirdetéseit a megfelelő kategóriába vagy alkategóriában. Például, ha jarműt szeretne eladni, választhatja a “Jármű” kategóriát, valamint azt az alkategóriát, amelyikbe jobban beleillik az Ön járműve: Személyautó, Vizijármű, Motorkerékpár, stb. Majd továbblépve, szabadon szerkesztheti a hírdetést és az Általános Szállítási Feltételeink (ÁSZF) elfogadása után egy kattintással hírdetése azonnal megjelenhet a www.AproAmerika, ill. a www.MagyarTukor.com weboldalakon. Ennyire egyszerű!
Kérjük, mielőtt feladja hírdetését, tájékozódjon hírdetési árainkról! (Lásd lent)

A hírdetés feladása nagyon egyszerű:

 1. Ön kiválasztja a kategóriát (vagy alkategóriát).
 2. Az Ön által már ismert és használt szövegszerkesztőkhöz hasonló, egyszerűen kezelhető szerkesztővel, Ön megszerkeszti a hírdetés szövegét, meghatározhatja kinézetét, csatolhat képet, videót, stb. Ön a főszerkesztő!
 3. A híredés tartalmát, szerkezetét átnézheti a feladás előtt.
 4. Ha a hírdetési kategória ingyenes (lásd lent), az Általános Szállítási Feltételeink (ÁSZF) elfogadása után, az Ön hírdetése azonnal megjelenik a www.AproAmerika.com oldalon, és látható a www.MagyarTukor.com fö oldalán is, mint legfrissebben bejegyzett hírdetés.
 5. Ha a hírdetési kategória fizetős (lásd lent), az Általános Szállítási Feltételeink (ÁSZF) elfogadása után, Ön átkerül a PayPal fizetési oldalra, ahol egyszerüen lebonyolíhatja a hírdetés kifizetését – bank kártyával vagy az Ön PayPal Account-ján keresztül. A kifizetés után, az Ön hírdetése azonnal megjelenik a www.AproAmerika.com oldalon, és látható a www.MagyarTukor.com fö oldalán is, mint legfrissebben bejegyzett hírdetés.

Extrák:

 • Az Ön hírdetése megjelnik a www.MagyarTukor.com online hírújság fő oldalán is!
 • A hírdetés megjelenhet a “Kiemelt Hírdetések” helyen, a fő oldalon, közvetlenül a menu rendszer alatt, a vizszintesen mozgó “Carousel”-ben. A hírdetés feladása előtt kell kiválasztani ezt az extrát.
 • A hírdetéshez csatolhat képeket, videót, weblinket, stb.
 • A Google térképrendszeren keresztül, könnyen megtalálható az Ön által megjelőlt cím.
 • A hirdetés feladása után is szerkesztheti hirdetéseit.
 • Ha valaki érdeklődik az Ön terméke, szolgáltatása, üzenete iránt, Ön saját e-mail címére üzenet kaphat az érdeklődőtől.
 • Az ingyenes regisztráció után Ön saját, egyéni hírdetéskezelő felülettel rendelkezik. A kezelüfelület olyan mint egy saját mini weboldal, ahol Ön szabadon kezelheti adatait, hrdetéseit, profil-jait, stb. Az ingyenes regisztráció után, a kezelüfelület elérhető és menedzselhető.

Használja ki ezt a kényelmes lehetőséget és hirdessen még ma az interneten keresztül.
Regisztráljon INGYNENESEN és azonnal feladhatja az Ön által a későbbiekben is szabadon szerkeszthető apróhirdetéseit.
Hírdethet kedvezményesen, akár $0.50/nap!

Sok sikert kívánunk Önnek,
www.AproAmerika.com

Share Bookmark and Share

5 Responses to “Rólunk”

 1. in 1957, paralytic illness fell through , with the result that I felt, my legs are paralyzed. I’m only using the car on the roads.
  on June 19, 2009-I have my car, so the street can’t. I would like to resolve absolute my travel assist , to work in their own . I believe in myself, I would be able to go, but to be able to get to. I can not not the doctor, nor the child, in order to get anywhere. I’m in the lucky position was that jobs had had to say, but because I could not access the everyday. My I has been eliminated, because it does not appear to be back at work.
  I am just a CAR I USED AUTOMATIC, on- http://www.hasznaltauto.hu/auto/ford/focus/ford_focus_2.0_ghia_automata-4752012-
  the car was mine, and I’d like to buy back, but unfortunately there is no money. The car is all paper No. For me, it would be very important.
  To help add to a dignified life unto again. I would like to work in, 12 years to bring up my son.The name of God, please, who are in a position to help, any amount is gratefully I bet little of! Any help I thank. Elizabeth

  account number: IBAN: HU74 OTP 11773346 2150 4743 BIC/SWIFT/KOD:OTPVHUHB

 2. Good morning!
  My name is Edgar Berecz, I m a 37 years old hungarian from Transylvania, Seklerland, Székelyudvarhely.I m a writer, globe trotter and actor.
  I would like to take a contact with the american hungarians.
  About me :
  http://www.davidbotond.com Edgar s world
  berecz edgar globe trotter blog , my books

  Best regards
  Edgar Berecz

 3. Új amerikai üzlet!!

 4. t5ADr9 http://www.FyLitCl7Pf7ojQdDUOLQOuaxTXbj5iNG.com

 5. SZOKY KONYHÁJA

  https://www.youtube.com/user/MrSzoky68

  A Magyar konyha legjobb receptjei video formában egy képzett magyar szakácstol. A receptek és hozzávalók a video alatt találhatók. Több mint 70 ezer feliratkozó.

Leave a Reply

*

BlogRoll

 • Amerikai Magyar Tükör